• Comparteix a Telegram
  • Imprimeix

CAP Vila Olimpica

CAP Vila Olimpica

El CAP Vila Olímpica és un centre d'Atenció Primària gestionat pel Parc Sanitari Pere Virgili. Situat al bell mig d'un barri modern com és el de la Vila Olímpica i a cavall d'un barri emblemàtic per la seva potencia històrica i social com és el del Poblenou, donem servei a una població estimada en 40.000 persones.

Aquest emplaçament, marca el nostre compromís d'excel·lència amb la nostra gestió donant resposta a la diversitat amb una assistència propera i de qualitat. La nostra intenció és obrir les portes del nostre centre i col·laborar en tot allò que sigui possible per a millorar la salut del nostre barri, per crear nous nexes d'unió amb la ciutadania i per fer salut utilitzant tots els agents possibles. Per aquesta raó treballem cada dia oferint la força del nostre excel·lent equip de professionals i la constant innovació. Renovant-nos i reciclant-nos cada dia per afrontar el gran repte de futur que representa promoure i preservar la salut dels nostres conciutadans.

Fem Salut, Fem barri!

Data d'actualització:  22.06.2018
31/12/2018 11:12

Els centres d'atenció primària unificaran el seu horari de funcionament fins a les 20 hores

En compliment de la Instrucció 07/2018, del Servei Català de la Salut (CatSalut), a partir del dia 1 de gener entra en vigor l'horari de finalització del funcionament dels centres d'atenció primària.

Disposeu de l'enllaç a la nota de premsa i a la Instrucció 07/2018 del CatSalut.

El CAP Vila Olímpica tancarà a les 20 hores a partir de l'1 de gener.