• Imprimeix

CAP Larrard

CAP Larrard

CAP Larrard és un Centre gestionat pel Parc, que dóna cobertura a unes 42.000 persones que viuen al Barri de Gràcia de Barcelona.

Vàrem obrir les portes al juliol de 2003, i des de llavors ens hem sentit compromesos amb la salut del nostre barri, del que volem ser un referent de salut i benestar.

Ens mou una actitud de millora continua, tant per part dels professionals que us atenen com en l'ampliació de l'oferta sanitària i comunitària. Cerquem oferir-vos serveis amb professionals qualificats , que us ajudaran a prevenir i millorar la vostra salut, fent-vos participar activament com a persones responsables i coneixedores de la mateixa.
Fomentem la formació continuada de tots els professionals de l'equip, per poder fer front als canvis de futur.

Una sanitat pública de qualitat, que vetlla per acompanyar-vos i oferir-vos una assistència integral, així com una bona accessibilitat dins el sistema sanitari. 

Il·lusió i compromís.

Data d'actualització:  22.06.2018
31/12/2018 11:12

Els centres d'atenció primària unificaran el seu horari de funcionament fins a les 20 hores

En compliment de la Instrucció 07/2018, del Servei Català de la Salut (CatSalut), a partir del dia 1 de gener entra en vigor l'horari de finalització del funcionament dels centres d'atenció primària.

Disposeu de l'enllaç a la nota de premsa i a la Instrucció 07/2018 del CatSalut.

El CAP Larrard tancarà a les 20 hores a partir de l'1 de gener.