• Imprimeix

Conveni de col·laboració entre el Parc Sanitari Pere Virgili i l'Associació Gent Gran de voluntariat en Ciència, Cultura, informàtica i àmbit social (ASVOL)

17/01/2017 10:01
signatura_conveni_asvol

Membres de l'Associació ASVOL amb Pilar Cubel, Guiomar Riaño, Dr. Míguez i Llum Veiga del Parc Sanitari Pere Virgili (d'esquerre a dreta)

El proppassat 13 de gener de 2017 es va signar el conveni de col·laboració amb la l'Associació Gent Gran de voluntariat en Ciència, Cultura, informàtica i àmbit social amb l'objectiu d'afavorir accions de voluntariat dels seus associats dins del recinte Parc Sanitari Pere Virgili.


ASVOL contempla entre el seus objectius la realització d'accions de voluntariat amb fins socials, pròpies o en col·laboració amb institucions del país, atenent les diferents necessitats de la societat. ASVOL desenvolupa accions de voluntariat en informàtica, socials, educatius, culturals, científics i medioambientals amb una vocació transformadora de la societat.

Més informació

  • Associació de Gent Gran i voluntària

    L’Associació Gent Gran Voluntària (ASVOL), és una associació en conveni amb l’Obra Social de la Fundació Bancària “la Caixa” que porta a terme diferents activitats adreçades a millorar la qualitat de vida, els coneixements i les aptituds personals i socials de col.lectius de gent gran, aixi com altres col.lectius amb carències especials.