• Imprimeix

Acord de col·laboració amb la Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca

24/05/2017 14:05

El proppassat 24 de març el Parc Sanitari Pere Virgili (PSPV), l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (HUVH) i la Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) van signar un acord de col·laboració en matèria d’innovació, docència I recerca científica, emmarcada en l’aliança ja existent entre PSPV i HUVH.

 

El VHIR és una fundació del sector públic que promou i desenvolupa la investigació, la innovació i la docència biosanitaria de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron.

 

El   PSPV desenvolupa   recerca  clínica   i epidemiològica a   en  el  camp  de  l'envelliment,  específicament,  de  forma  col·laborativa  ve treballant amb els grups de Diabetis  i Metabolisme  i Malalties Neurovasculars  del VHIR. La recerca en el camp de l’envelliment és d'interes pel VHIR donat que s'emmarca dins dels seus objectius estratègics d'enfortir   les col·laboracions  estratègiques  tant  públiques com privades, i augmentar la generació  i transferència  de coneixement en benefici de la societat.

És per aquest motiu que s’acorda aquesta aliança estratègica entre ambdues entitats, amb una durada de cinc anys.

Conveni marc de col·laboració en materia d'innovació, docència i recerca entre el Parc Sanitari Pere Virgili, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i la Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca