• Imprimeix

Recerca de voluntaris per a la lectura a pacients ingressats

Si t’agrada llegir, tens una estona lliure i vols compartir aquestes dues coses amb persones que no ho tenen tan fàcil, t’animem a participar al Programa de Lectura.

27/11/2017 11:11

El programa de lectura és una iniciativa del servei d’Animació Sociocultural de la Coordinació d’Infermeria i del projecte de Voluntariat de la Direcció d’Atenció a pacients i famílies, del Parc Sanitari Pere Virgili, amb la col·laboració de la Biblioteca Jaume Fuster. L’activitat consisteix en un espai de lectura en veu alta per part de voluntaris/es als pacients ingressats, on es generin moments de conversa i de lectura que els ajudaran a la seva estada al Centre.  La persona voluntària contribueix a la creació d’un espai d’entreteniment, confiança i compromís amb el pacient.

 

A més, la Biblioteca Jaume Fuster ha realitzat un vídeo explicatiu del funcionament del programa lectura al Parc Sanitari Pere Virgili. L’Anna Maria (voluntària de la Biblioteca Jaume Fuster) i la Pilar (animadora Sociocultural del Parc) expliquen la seva experiència com a voluntària i com a facilitadora del servei, respectivament.

 

Si t’interessa fer voluntariat en aquest projecte o vols rebre’n més informació, et pots adreçar directament a la Biblioteca Jaume Fuster  a través del telèfon 93 368 45 64 o bé del correu electrònic b.barcelona.jf@diba.cat.

El Parc Sanitari Pere Virgili i la Biblioteca Jaume Fuster estan cercant persones interessades en el voluntariat de lectura

Més informació