• Imprimeix

Distinció pública a la Direcció d'Atenció a Pacients i Famílies del Parc Sanitari Pere Virgili

El Departament de Justícia distingeix a la directora d’Atenció a Pacients i Famílies del Parc Sanitari Pere Virgili per a la seva tasca en l’àmbit dels Serveis Penitenciaris

28/09/2016 10:09

Anualment, i amb motiu de la Festivitat de la Mare de Déu de la Mercè (patrona de la ciutat de Barcelona i patrona dels empresonats), el Departament de Justícia de la Generalitat atorga distincions públiques que tenen com a finalitat reconèixer als professionals i entitats o col·lectius civils que han prestat un servei destacat en l'àmbit dels Serveis Penitenciaris.

Enguany, s’ha distingit, entre d’altres persones i entitats, a Guiomar Riaño, directora d’Atenció a pacients i famílies, i al seu equip, en reconeixement a la tasca que desenvolupen en l’àmbit dels Serveis Penitenciaris per a la seva contribució a tenir una societat més justa, segura i cohesionada.

Aquesta tasca ha estat la coordinació entre els serveis socials penitenciaris de medi obert, la xarxa sanitària dels serveis penitenciaris i l’ingrés al Centre Sociosanitari. El treball està adreçat a pacients en situació de final de vida als que se’ls hi dona la llibertat condicional per la seva situació de malaltia avançada amb unes necessitats sociosanitàries.

Aquest  reconeixement  es fruit de l’esforç de la unitat de treball social al detectar i posar de manifest  les necessitats de col·lectius especialment vulnerables. Ha estat possible pel  recolzament de la Direcció Assistencial i la participació activa de la coordinació de la Comissió d’Ingressos, del Parc Sanitari Pere Virgili.