• Imprimeix

I Jornada Espais Saludables, Espais Inclusius

El dijous dia 22 de febrer es va celebrar a l’auditori Dr. Enric Renau i Folch del Parc Sanitari Pere Virgili la I Jornada d’Espais saludables, espais Inclusius - Eines i solucions per millorar la vida de les persones

28/02/2018 11:02
inauguració jornada

El Parc Sanitari Pere Virgili va organitzar, junt amb PMMT-empresa especialitzada en arquitectura sanitària- i Salut i Empresa PJ -que ofereix serveis de prevenció laboral- la I jornada ‘Espais saludables, espais inclusius. Eines i solucions per millorar la vida de les persones’. L’acte, que es va celebrar el 22 de febrer, va congregar una setantena de persones a l’auditori Dr. Enric Renau i Folch del Parc.

Durant la presentació de la jornada, Joan Bayona, director de Serveis Generals del Parc Sanitari Pere Virgili, va posar de relleu les accions de millora realitzades a l’entitat des dels seus inicis, com la distribució per plantes del gimnàs de rehabilitació ubicat anteriorment a Xaloc 0. També va reflexionar sobre la necessitat de plantejar l'edifici com a part del tractament del pacient.

Posteriorment van tenir lloc les dues taules rodones sobre espais saludables i espais inclusius, on es van compartir diferents projectes de millora dels espais arquitectònics de les entitats que hi van participar.

Per acabar, Helena Basart, metgessa del treball i responsable de l'àrea Medicolaboral i Fomació de Salut i Empresa, va cloure l’acte destacant la importància de compartir coneixement entre els àmbits de l’arquitectura i de la salut per sensibilitzar i donar visibilitat als elements arquitectònics en l'entorn sanitari. 

Infomació d'interés

  • Entrevista de El Matí Catalunya Ràdio (22.02.2018)

    Com podem fer l'entorn accessible per a tothom, de manera universal?: Entrevista a Joan Bayona, director de Serveis Generals i responsable d'Infraestructures del Parc Sanitari Pere Virgili, i Luis Gotor, arquitecte de l'empresa PMMT.