• Comparteix a Telegram
  • Imprimeix

IV Jornada de Recerca i Innovació del Parc Sanitari Pere Virgili

13/12/2018 15:12
IV Jornada Recerca Innovacio

El Parc Sanitari Pere Virgili va organitzar, el passat 12 de desembre a l’Auditori Dr. Enric Renau i Folch, la IV Jornada de Recerca i Innovació amb el títol ‘Integrar recerca i innovació: camí cap a la innovació assistencial’.

El Dr. Jaume Pérez, director d'Innovació i Recerca de l’Hospital Sant Joan de Déu, va ser l’encarregat de realitzar la xerrada inaugural 'Des de la recerca a la innovació', durant la qual va explicar com es treballa la innovació al centre amb exemples com l’Hospital líquid 4.0 o l’ACADOM.

A continuació, l’acte es va estructurar en tres blocs de presentacions: ‘Delírium: risc i abordatge’, ‘Fragilitat a l’hospital i a la comunitat’ i ‘Nous models assistencials i transicions’ i, en cada bloc, es van explicar el conjunt d’estudis publicats i de projectes liderats pel Parc sobre aquella temàtica concreta. També es va dedicar un espai per a pòsters.

Tot seguit, el director d'Atenció Intermèdia, Recerca i Docència del Parc Sanitari Pere Virgili, Marco Inzitari, va exposar les principals línies de recerca de l’entitat i va assenyalar les fites aconseguides i els reptes de futur en aquest àmbit. Entre els principals assoliments figura el finançament de tres projectes de recerca i l’acreditació com a Grup de Recerca emergent en Envelliment, Fragilitat i Transicions a Barcelona (RE-FiT Bcn) per VHIR i AGAUR. Inzitari també va destacar el notable increment del nombre de publicacions en revistes científiques.

 

Per acabar, es va realitzar un taller interactiu d’exercici físic, de la mà del pacient expert Fèlix Oller i del fisioterapeuta Lluís Soto. Seguidament, el doctor Arturo Míguez, gerent del Parc Sanitari Pere Virgili, va cloure la jornada agraint la participació de tots el assistents i posant en relleu l’esforç col·lectiu dels professionals de l’entitat per impulsar la recerca.

IV Jornada de Recerca i Innovació del Parc Sanitari Pere Virgili