• Imprimeix

El Parc Sanitari Pere Virgili, amb la Marató de TV3

14/12/2018 12:12

 

El Parc Sanitari Pere Virgili, a través del CAP Barceloneta, participarà, el pròxim 16 de desembre, a la Marató de TV3. Sota el lema ‘La investigació dona vida’, La Marató d’enguany està dedicada a la lluita contra el càncer, la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i, la segona, entre les dones.

 

El CAP Barceloneta ha organitzat, juntament amb l’Escola Alexandre Galí i l’Hospital del Mar, un seguit d’activitats tant per a nens com per a adults que tindran lloc al recinte de l’escola, al passeig Marítim número 11 de Barcelona: contacontes, maquillatge infantil, batucada, ioga, dansa del ventre i moltes altres. També es comptarà amb la música en directe dels “Gipsy Swing” i hi haurà xocolatada i vermut.

 

Professionals de l‘Atenció Primària del Parc Sanitari Pere Virgili han participat activament en l’organització d’aquestes activitats i col·laboraran, així mateix, el dia de La Marató oferint consells de salut per prevenir el càncer entre les persones interessades que s’apropin als estands de l’Escola Alexandre Galí.

 

Tothom que vulgui fer aportacions per a la Marató podrà fer-ho mitjançant les guardioles que es col·locaran als diferents estands. Recordem que aquelles persones que no puguin participar en aquestes activitats també poden fer donatius a través del portal de la Marató.

 

Per a més informació, consulteu el cartell.

El Parc Sanitari Pere Virgili, amb la Marató de TV3