• Comparteix a Telegram
  • Imprimeix

23 de gener: Dona el millor de tu, dona sang

23 de gener de 8.30h a 19h

 

Quan

Data23.01.2019 - 23.01.2019

Afegeix al calendari de Google

Recordeu:

  • Portar DNI
  • No venir en dejú
  • Pesa més de 50kg

Reserva hora:           

https://www.donarsang.gencat.cat/reserva 

Donacio_sang

Informem que el proper dia 23 de gener es celebrarà a la planta -1 de l’edifici Montseny la segona edició de la campanya Marató de donació de sang del Parc Sanitari Pere Virgili, promoguda des del Banc de Sang i Teixits de Catalunya.

Compartim la campanya amb tots vosaltres per a que participeu i entre tots/es els/les professionals de salut i usuaris per tal de superar les 70 donacions de l’any anterior!  

Cada dia, a Catalunya fan falta 1.000 productes sanguinis; el Banc de Sang i Teixits recull al voltant de 500 donacions de sang. Des d'aquesta premissa sorgeix la necessitat de crear un projecte específic que vol difondre la necessitat de la donació de sang entre els professionals de l’àmbit sanitari.

L'experiència té com a principals objectius:

  • Impulsar una línia d'accions de donació de sang a través dels centres de salut i que incideixi sobre l’entorn hospitalari i ambulatori (pacients, usuaris, etc...)  per a la sensibilització en la importància de donar sang.
  • Crear una xarxa d’entitats ubicades al Pac amigues del Banc de Sang.
  • Generar una experiència participativa entre els professionals de la salut per impulsar l’increment de les donacions.

 

Si voleu participar només heu de:

  1. Reservar hora per fer la donació: https://www.donarsang.gencat.cat/reserva. La reserva no és obligatoria pero sí recomanable per tenir la teva hora programada.
  2. Presentar-vos el dia 23 de gener a la planta -1 de l'edifici Montseny del Parc Sanitari Pere Virgili a l'hora que hageu seleccionat. (Després de la donació s'ofereix al mateix lloc un petit refrigeri)  

 Animeu-vos a la Marató de Donació de Sang al Parc #DonarSangPSPereVirgili !!!

Més informació

Organitza

Parc Sanitari Pere Virgili amb: Atenció Primària Vallcarca/Sant Gervasi -CSB- IDI - ICAM - UCF - Mancomunitat Sanitària de Prevenció - FEDER - Arcasa - Interparking

On

Planta -1, Edifici Montseny, Parc Sanitari Pere Virgili

Carrer Esteve Terrades, núm. 30