• Imprimeix

Marató de Donació de Sang al Parc Sanitari Pere Virgili

30 de maig de 8.30h a 19h

 

Quan

Data30.05.2018 - 30.05.2018

Afegeix al calendari de Google

Recordeu:

  • Portar DNI
  • No venir en dejú
  • Pesa més de 50kg

Reserva hora:           

https://www.donarsang.gencat.cat/reserva 

Pòster oficial

Informem que el proper dia 30 de maig es celebrarà a la planta -1 de l’edifici Montseny la primera edició de la campanya Marató de donació de sang del Parc Sanitari Pere Virgili, promoguda des del Banc de Sang i Teixits de Catalunya i Atenció Primària Vallcarca - Sant Gervasi. Compartim la campanya amb tots vosaltres per a que participeu i entre tots/es els/les professionals de salut i usuaris del recinte aconsegir almenys les 70 donacions marcades!  

Cada dia, a Catalunya fan falta 1.000 productes sanguinis; el Banc de Sang i Teixits recull al voltant de 500 donacions de sang. Des d'aquesta premissa sorgeix la necessitat de crear un projecte específic que vol difondre la necessitat de la donació de sang entre els professionals de l’àmbit sanitari.

L'experiència té com a principals objectius:

  • Impulsar una línia d'accions de donació de sang a través dels centres de salut i que incideixi sobre l’entorn hospitalari i ambulatori (pacients, usuaris, etc...)  per a la sensibilització en la importància de donar sang.
  • Crear una xarxa d’entitats ubicades al Pac amigues del Banc de Sang.
  • Generar una experiència participativa entre els professionals de la salut per impulsar l’increment de les donacions.

 

Si voleu participar només heu de:

  1. Reservar hora per fer la donació: https://www.donarsang.gencat.cat/reserva. La reserva no és obligatoria pero sí recomanable per tenir la teva hora programada.
  2. Presentar-vos el dia 30 de maig a la planta -1 de l'edifici Montseny del Parc Sanitari Pere Virgili a l'hora que hageu seleccionat. (Després de la donació s'ofereix al mateix lloc un petit refrigeri)  

 Animeu-vos a la Marató de Donació de Sang al Parc !!!

On

Planta -1, Edifici Montseny, Parc Sanitari Pere Virgili

Carrer Esteve Terrades, núm. 30