Carretera
  • Imprimeix

Jornada d'Espais Saludables, espais inclusius

22 de febrer a l'auditori Dr. Enric Renau i Folch

 

Quan

Data22.02.2018 - 22.02.2018

Afegeix al calendari de Google

Aforament limitat

Cal inscripció prèvia enviant correu electrònic espaisperevirgili@perevirgili.cat

El proper dijous 22 de febrer, el Parc Sanitari Pere Virgili celebrarà la I Jornada d’Espais saludables, espais Inclusius - Eines i solucions per millorar la vida de les persones, a l’auditori Dr. Enric Renau i Folch. La jornada està organitzada conjuntament amb la entitat PMMT, especialitzada en assessoria en projectes d’arquitectura sanitària, i la entitat Salut i Empresa PJ, enfocada en oferir serveis de prevenció laboral.

Aquest esdeveniment és fruit d’un projecte conjunt que cerca formes de millora i de superació en el marc de l’accessibilitat, així com la col·laboració entre entitats i professionals sensibilitzats amb les dificultats que produeixen els espais amb limitacions. Es vol compartir una proposta de futur i una forma de treballar que ajudi a superar qualsevol tipus de barrera en l’edificació, amb la presentació de projectes en els quals s’ha vist que treballar des de diferents àmbits pensant en tothom és possible. Per això és necessari disposar d’eines que analitzin i valorin l'accessibilitat, sensibilitat per voler millorar-la i col·laboració entre els professionals que volen fer-la possible.

La presentació de la jornada serà a càrrec del gerent del Parc Sanitari Pere Virgili, el Dr. Arturo Míguez, seguit de la introducció de la temàtica a càrrec del Sr. Joan Bayona, director de Serveis Generals del Parc Sanitari Pere Virgili.

Horaris

de 9.30h a 14.00h

Preus

Gratuït. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia enviant correu electrònic espaisperevirgili@perevirgili.cat 

Més informació

Programa de la jornada  [PDF, 5,56 MB ]

Organitza

Parc Sanitari Pere Virgili - PMMT - Salut i Empresa.cat