• Imprimeix

Normativa del Centre

La finalitat dels professionals del Parc Sanitari Pere Virgili és oferir una atenció centrada en la persona, tenint en compte els aspectes socials, mentals i físics. Aquest model està basat en una atenció personalitzada i humana amb el que volem treballar conjuntament amb pacients i familiars l’opció més adient a través d’una actuació interdisciplinar segons les necessitats detectades en el seu ingrés. L’equip interdisciplinar té com a objectiu la inserció social de les persones ateses, a través de la humanització en l’atenció, afavorint el respecte, la dignitat i la llibertat individual. Per això volem potenciar amb la nostra actuació la qualitat assistencial, mitjançant la responsabilitat i el compromís dels nostres professionals. 

La nostra metodologia de treball interdisciplinar es fonamenta en l’elaboració d’un pla d’atenció individualitzat basat en les necessitats detectades en el seu ingrés.

Si teniu algun dubte que aquesta guia no us pot resoldre, us preguem que ho comenteu amb el personal que us atén o bé que us adreceu a la Unitat d’Atenció a l’Usuari (ubicada a l’edifici Llevant planta baixa). L’Hospital Sociosanitari Pere Virgili és una institució pública que proveeix múltiples serveis d’atenció intermèdia post-aguda sociosanitària.

(En breu es disposarà de més informació relacionada amb la acollida a pacients i familiars)

Unitats

Tenim diferents unitats :

  • Convalescència: L’objectiu és treballar plegats en la recuperació o estabilització de la pèrdua de capacitat funcional que afecta al pacient i la reintegració al seu entorn en les condicions més òptimes possibles en un termini mig d’estada de 30-40 dies.
  • Llarga Estada: És un servei adreçat a aquells pacients que precisen una atenció sanitària específica valorada per l’equip interdisciplinar, amb objectius concrets i acotats en el temps.
  • Cures Pal·liatives: L’objectiu és el control de símptomes complexos i l’abordatge dels pacients en situació de final de vida que precisen cures específiques. L’estada mitjana és aproximadament d’uns 20 dies.
  • Subaguts: L’objectiu  d’aquesta unitat és completar  el tractament mèdic i el  retorn al domicili habitual en un temps generalment no superior als 7-8 dies.
Data d'actualització:  15.01.2016